Reader Comments

Wat u moet weten over legale steroïden

by Betty Hewett (2019-10-02)


Het is mogelijk om meer dan één van deze steroïden tegelijkertijd te gebruiken. Dit proces staat bekend als stapelen en moet met voorzichtigheid worden gedaan. Wanneer bodybuilders deze methode gebruiken, staat deze bekend als een steroïde cyclus en wordt er meestal slechts één steroïde genomen aan het begin van de cyclus. Aan het einde van de cyclus wordt er slechts één steroïde gebruikt, maar deze is meestal anders dan in het begin.

Er zijn veel wetten die het gebruik van deze steroïden regelen. De federale wet in de Verenigde Staten labelt alle anabole en androgene steroïden als een gereguleerde stof via een wet die in 2004 is aangenomen. Opgemerkt moet worden dat pro-hormonen ook in deze wet zijn opgenomen. De boete met betrekking tot deze stoffen is niet langer een misdrijf maar een misdrijf.

Steroïde analogen zijn ook wettelijk gereguleerd. De federale wet die deze controleert, is de Controlled Substances Act. Wanneer u legaal koopt, moet u ervoor zorgen dat de stof geen vergelijkbare samenstelling heeft als een anabole steroïde, omdat dit illegaal is.

Juridische steroïden worden eigenlijk beschouwd als gereguleerde stoffen in de Verenigde Staten. Er zijn veel dingen waar je naar moet kijken voordat je ze koopt. Het eerste dat moet worden bekeken, is de verschillende soorten d-bal crazy bulk legale steroïden die beschikbaar zijn. Elk van deze heeft zijn eigen lijst met voor- en nadelen die u moet kennen. U moet weten over de steroïden, omdat de manier waarop ze uw lichaam beïnvloeden, zal verschillen, afhankelijk van wat u ook gebruikt. U moet altijd controleren of de steroïden die u gebruikt in feite legaal zijn.