Reader Comments

Vad du behöver veta om legala steroider

by Betty Hewett (2019-10-02)


Det är möjligt att använda mer än en av dessa steroider samtidigt. Denna process kallas stapling och bör göras med försiktighet. När kroppsbyggare använder denna metod är det känt som en steroidcykel och det är vanligtvis endast en steroid som tas i början av cykeln. I slutet av cykeln kommer det bara att användas en steroid men det är vanligtvis en annan till början.

Det finns många lagar som kontrollerar användningen av dessa steroider. Federal lag i USA märker alla anabola och androgena steroider som ett kontrollerat ämne genom en handling som antogs 2004. Det bör noteras att pro-hormoner också ingår i denna lag. Straffet för dessa ämnen är inte längre en förseelse utan en brott.

Steroidanaloger är också ett kontrollerat ämne enligt lag. Den federala lagen som kontrollerar dessa är lagen om kontrollerade ämnen. När du köper lagligt måste du se till att ämnet inte har någon liknande förening till en anabol steroid eftersom det gör det olagligt.

Juridiska steroider betraktas faktiskt som kontrollerade ämnen i USA. Det finns många saker du behöver titta på innan du köper dem. Det första som måste ses på är de olika typerna av d-bal crazy bulk lagliga steroider som finns tillgängliga. Var och en av dessa kommer att ha sin egen lista med fördelar och nackdelar som du bör veta om. Du måste veta om steroiderna eftersom sättet de påverkar din kropp kommer att variera beroende på vad du använder också. Du bör alltid kontrollera att steroiderna du använder är faktiskt lagliga.Replies

Re: Vad du behöver veta om legala steroider

by goal ken (2020-03-02)

Your article is very useful, the content is great, I have read a lot of articles, but for your article, it left me a deep impression, thank you for sharing. basketball legends