Reader Comments

Hvad du har brug for at vide om lovlige steroider

by Betty Hewett (2019-10-02)


Det er muligt at bruge mere end en af disse steroider ad gangen. Denne proces kaldes stabling og skal udføres med forsigtighed. Når bodybuildere bruger denne metode er det kendt som en steroidcyklus, og der er normalt kun en steroid taget i starten af cyklussen. I slutningen af cyklussen vil der kun blive brugt en steroid, men det er normalt en anden fra begyndelsen.

Der er mange love, der kontrollerer brugen af disse steroider. Forbundslovgivning i USA mærker alle anabolske og androgene steroider som et kontrolleret stof gennem en retsakt vedtaget i 2004. Det skal bemærkes, at pro-hormoner også er inkluderet i denne retsakt. Straffen i forbindelse med disse stoffer er ikke længere en forseelse, men en forbrydelse.

Steroidanaloger er også et kontrolleret stof ved lov. Den føderale handling, der kontrollerer disse, er loven om kontrollerede stoffer. Når du køber lovligt, skal du sørge for, at stoffet ikke har nogen lignende forbindelse til et anabole steroid, da dette gør det ulovligt.

d-bal crazy bulk steroider betragtes faktisk som kontrollerede stoffer i USA. Der er mange ting, du skal se på, før du køber dem. Den første ting, der skal ses på, er de forskellige typer lovlige steroider, der er tilgængelige. Hver af disse har deres egen liste over fordele og ulemper, som du bør vide om. Du skal vide om steroiderne, da den måde, de påvirker din krop på, varierer afhængigt af hvad du ellers bruger også. Du skal altid kontrollere, at de steroider, du bruger, faktisk er lovlige.