Reader Comments

Откъде Черпят Вдъхновение Някои Наши Автори На Музикални Клипове

by Rena Rushing (2019-04-28)


Скъпите Музикални Клипове В ИсториятаHTML позволява да вградите музикален фон в страницата си, както и да сложите връзки към ваши музикални и видео клипове, които потребителя да чуе и види чрез щракане върху съответните връзки. Както се предполага южнокорейския пазар на развлекателната индустрия е малък, Български Музикални Клипове песните се излъчват по телевизиите, а видеоклиповете се качват в Ютюб, за да стигнат до международните фенове. Пускането на нова песен от група и изпълнител се нарича „comeback (завръщане). Преди официалното завръщане се пускат снимки, тийзъри от концепцията на албума, за да „подготвят феновете за новият албум.

Пубер на 12-13 не хихика? И с приятелки "споменавали думата" (признаввам, самият израз ме шокира; всъщност, коя е "думата"?)? И не гледат МТВл VН1 и др. музикални канали и клипове, в които често се срещат откровено сексуални сцени? Честно, аз за 12-13-годишно не бих лежала на ухото, че е "дечко", особено при разговори с приятелки! На 12 вече са си здраво в пубертета и природата започва да им нашепва размисли на тема секс, особено при съвременната тийн-популярна култура. Дори на тъпия Дисни и подобни канали с пуберски програми има свалки, целувки, намеци и подобни, да не говорим за откровено сексуалната визия на доста героини.

Проблемът сега е по-общ - според брат ми някой гърбав педерас се е намъкнал в писито и го чекне дърварската. Без майтап, оставих един прост на десктопа с човешка молба да ме оставят на мира, щото имам важна работа. Аварийно инсталираната AVG разкара някакъв дърт троянски кон (от Троян), а Spybot уж оправи обезпокоителните FlashExploit и WindowsSecurityCenter.AntiVirusOverride. Само дето без файда: Firefox не издържа пет секунди без да се спре, Joost изобщо не отлепя, Winamp припада от всяка песен.

MusicZen е невероятно опростена и много полезна програма, която може да укроти и подреди най-разбърканата музикална колекция, като премества и преименува аудио файловете, докато получавате съобщения за дублирани песни. По подразбиране програмата е настроена да подрежда вашата музика по изпълнител, след това по година и накрая по албум, но можете да промените това ако не ви харесва. Неговата опростена работа означава, че в същото време MusicZen е много бърз, така че ако сте отлагали подреждането на вашите папки с музика, не е нужно да отлагате повече. За разлика от други музикални организатори, MusicZen не използва база данни за организиране на вашата музика, а създава реална структура от папки на вашия компютър, в който файловете се копират или преместват. MusicZen може да организира само MP3 файлове, които са правилно маркирани, то тя има проблем с файлове с липсващи ӀD тагове, които ще бъдат копирани в папка "Unknown" (Непознати).

Скоро в "Нова Музика 2011" ще намерите и някои детайли за изпълнителите, както и подробности около техните парчета, Музикални Видео Хитове какво ново можем да очакваме в музиката през 2011 - както по стилове, така и общо, как се променя музикалния свят и какви хора са новите изпълнители на музика. Лазер терапия: Изчиства окончателно петната. Извършва се без упойка и се състои в изгаряне на петната чрез топло енергията, произведена от лазерен лъч.